Over ons

Green Mini host is een bijzonder hostingbedrijf, al zeggen we het zelf. Het idee achter Green Mini host is erg simpel: we gebruiken de Mac mini van Apple als uw server. Mac mini is een stabiele computer en erg zuinig in stroomverbruik; ideaal voor een groen datacentrum. Het idee is succesvol, want we bestaan al sinds 2009 en we hebben veel tevreden klanten.

Green Mini host begon met één Mac mini server in een shared rack in het Evoswitch Datacentrum in Haarlem. Een apart verschijnsel, zo’n vierkante Mac mini tussen alle traditionele rack-servers. Eén Mac mini is leuk, maar die ene kreeg al snel een hoop gezelschap. Green Mini host groeide al snel uit tot de grootste aanbieder van Mac mini hosting van Europa.

Uitmuntende service

Bij al onze diensten heeft u de volledige vrijheid over de inrichting van de server en de data die u hierop opslaat. U kiest zelf welke software u installeert, hoe u de backups regelt en op welke manier de beveiliging is ingesteld. De Mac OS X Server.app geeft u hiervoor diverse mogelijkheden en is gemakkelijk te bedienen.

Bekijk toepassingen

Duurzaam ondernemen met Mac mini

Kiest u voor Green Mini host? Dan is dat een groene en verantwoorde keuze. Een Mac mini is niet alleen kleiner, maar ook zuiniger dan reguliere servers. De combinatie met een zeer duurzaam datacentrum als EvoSwitch zorgt ervoor dat Green Mini host oprecht ‘green’ is.

Meer informatie

Netwerk en infrastructuur

Green Mini host heeft zijn Mac mini’s bij de groene en betrouwbare datacentra Serverius en EvoSwitch geplaatst.

Met snelle 10 Gigabit verbindingen en dubbel uitgevoerde stroomvoorziening zorgen wij ervoor dat uw server altijd online is. U kunt er zelfs voor kiezen om uw servers op meerdere locaties onder te brengen. 

Wij leiden wij u natuurlijk graag rond in één van onze datacentra als u interesse heeft in de diensten van Green Mini host.

Tour datacentrum

Met trots onze klant

Zeer betrouwbare relatie!

Professional Clubs

Immediate and competent support when needed.

Survey Respondent

Snelle en duidelijke service en communicatie, technisch deskundig, gunstige prijs.

Survey Respondent

Ik werk nu al een tijd samen met Green Mini host BV. Ik ervaar de service als zeer accuraat en tijdig.

Mark Reijnders

Een duidelijk contact persoon. Iemand die goed bereikbaar is per email of telefoon. Overzichtelijk hoe het een en ander werkt.

Survey Respondent

Zelden heb ik een bedrijf meegemaakt waar men meer aandacht voor een klant heeft als bij Green Mini.

Allart van Holten

Ik heb ongeveer twee jaar een MacMini in het datacenter staan, tot nu toe één keer geen verbinding gehad, en dat was snel verholpen.

Niels van Hulten

Betrouwbaar en zeer service gericht. Je kunt op ze bouwen.

Survey Respondent

Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding, indrukwekkende uptime en simpel in gebruik zijnde diensten.

MacVia

Bekijk onze producten

Huren of kopen. Maandelijks opzegbaar. U bepaalt!