Heeft u een bedrijf en wilt u overal waar u bent uw e-mail kunnen checken, agenda’s van collega’s inzien en een actuele contactenlijst bij de hand hebben op alle apparaten met een internetverbinding? Dan is Kerio wellicht de juiste oplossing voor u. Met Kerio Connect als mailserver kunt u deze gegevens allemaal op een centrale plek opslaan. Alles is gemakkelijk te benaderen vanaf Mac, Windows, iPhone, iPad en Android. Ook biedt Kerio een uitstekende webmail mogelijkheid die makkelijk te gebruiken is als u onderweg bent.

Kerio is een perfect alternatief voor een dure Microsoft Exchange server. Het is gemakkelijk te migreren van Exchange (of een ander mailplatform) naar Kerio. Wij ondersteunen u daar graag bij.

Op een Mac mini server is het heel goed mogelijk om een Kerio Connect mailserver te draaien voor tientallen gebruikers. Met de handige beheersinterface kunt u gemakkelijk zelf gebruikers aanmaken en de instellingen voor de mailserver wijzigen. Er zijn diverse opties om backups te maken van uw belangrijke maildata en het is zelfs mogelijk om een tweede Mac mini in te zetten als backup-server op een andere locatie.