Bent u ZZP’er of MKB’er en werkt u en uw bedrijf met Apple-apparatuur? Dan is het Daylite CRM-pakket een uitstekende oplossing om alle afspraken, klantgegevens, projectmanagement en salesinformatie centraal op één punt samen te brengen.

Door de synchronisatie met uw iPhone en iPad bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie en gegevens. Daylite is ideaal om alle belangrijke informatie van uw bedrijf bij te houden én aan elkaar te koppelen. Projectadministratie, declaraties, e-mail, notities en taken zijn gemakkelijk aan elkaar te linken zodat er een mooi overzicht ontstaat dat op ieder moment te raadplegen en te printen is.

Daylite werkt op basis van een database die u online kunt hosten. Omdat alle computers, iPhones en iPads verbinding maken met deze centrale database, is het essentieel om deze altijd beschikbaar te hebben. Een Mac mini is daarvoor de geëigende oplossing. Uw medewerkers kunnen zo (onderweg) een snelle verbinding maken met Daylite en bijvoorbeeld de gegevens van een klantbezoek alvast naar kantoor sturen.

Green Mini host heeft een strategische samenwerking met een door Marketcircle (de maker van Daylite) gecertificeerd bedrijf. Op deze manier kunnen wij u van a tot z helpen met het integreren van Daylite in uw organisatie. Van hosting tot training en van consultancy tot troubleshooting: alles is gedekt.